Recept na krásu od Heidi Klum

05.08.2020 | Osobnosti

Supermodelka Heidi Klum věří, že být krásná či krásný není zase tak složité. Nejde totiž podle ní o umělou dokonalost, ale o dodržování zdravého životního stylu. Podle německé krásky stačí mít zdravý selský rozum a jde to samo. A není třeba ani žádných drahých kosmetických přípravků. Ona totiž používá především kokosový olej.

„Spousta krásy stojí na zdravém selském rozumu. Bombardují mě různými výrobky z celého světa, ráda zkouším různé věci, ale u mě fungují základní věci, to je nejdůležitější. Když jím zdravě a hodně piju, vidím rozdíl v obličeji, když se podívám do zrcadla. Musíte se podívat do zrcadla a kontrolovat, jak to na vás působí. Ihned víte, že nějaké projevy nedokonalosti souvisejí s tím, co jste jedli. Když vypadá pleť suchá a není pružná, nejste dost hydratovaní. Když se podíváte na sebe a posloucháte své vnitřní potřeby, víte přesně, co pak dělat,“ věří Heidi.

Modelka má sice dost peněz na nejluxusnější kosmetiku, ale pořád věří obyčejným výrobkům za pár korun, které mají v běžných obchodech. Jedním ze zázraků podle ní je kvalitní bio kokosový olej.

„Miluju obyčejný, starý dobrý kokosový olej, který koupíte v obchodech. Tady v Los Angeles je teď všechno tak vysušené a já jsem hodně venku. Moc ráda si proto do vlasů vtírám trochu oleje a také si jím natírám pleť. Je to tak levné a po jeho použití se cítíte tak jedle a vyživeně. Obecně dávám přednost těmto přírodním produktům před kosmetickými výrobky plnými parfémů a konzervantů. Ráda zkouším spoustu různé kosmetiky, ale jen výjimečně u něčeho zůstanu. Raději používám kokosový olej,“ dodala Heidi.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat